Сигналът за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса е подаден доста

...
Сигналът за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса е подаден доста
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Сигналът за убийството на Нотариуса е подаден с над 50 минути закъснение

Сигналът за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса е подаден много късно. Това съобщи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов на брифинг.

От охранителните камери виждаме, че сигналът е подаден с 50-55 минути забавяне. Свидетелите, които са чули възпроизвеждане на изстрели, не са алармирали органите на Министерство на вътрешните работи неотложно, изясни Николов. 

" Тепърва се откриват и събират данни за съответни хипотетични причинители, местонахождение, откъдето са създадени изстрелите, диаметър на оръжие, тип на оръжие, както и определяне на хора от близкия му кръг, с които ще стартираме да работим. Установяваме лица от близкия му кръг. Ще се ориентираме по-мащабно в житието и битието на лицето, предвид на това да изведем по-коректни версии, по които да работим ", добави шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Николов посочи, че убитият е притежател на парцели отвън страната и по-конкретно в Гърция. " Впоследствие ще установим какъв брой тъкмо са те. За момента имаме данни за един парцел с много огромни мащаби. Фиктивно ожанов владее много парцели, само че на негово име са единици. Г-жа Божанова е придобила къща отвън София, където през вчерашния ден беше осъществено претършуване и изземване ", добави Николов.

По думите му е допустимо част от лицата, организирали убийството, да са напуснали страната.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР